Rivning i Stockholm

Om du är i behov av rivning i Stockholm kontakta oss! Vi har maskiner som kan hantera alla olika sorters rivningar. Våra medarbetare har stor erfarenhet inom industrin. De följer svenska regleringar och är väl uppdaterade inom det senaste i industrin.

Olika former av rivningar vi erbjuder:

  • Tung rivning
  • Lätt rivning
  • Rivning vid stambyte
  • Rivning av lokaler
  • Badrumsrivning
  • Dammfri rivning

Vi anpassar självklart våra tjänster efter dina önskemål och återvinner eller återanvänder också det material som är kvar efter en rivning. Vi lämnar aldrig en arbetsplats utan att vår kund är nöjd med vårt arbete.

För oss är ingen rivning för liten eller för stort

Vår kunniga personal har stor erfarenhet av rivning och utför därför arbetet både effektivt och säkert. Det finns fortfarande byggnader idag som har problem med asbest och därför är det viktigt att enbart kunnig personal arbetar med rivningar. Vi tar oss an alla former av rivningar. Allt från tunga rivningar av byggnader för stora företag till en mindre rivning av ett badrum hos privatpersoner.

Vi utför alltid ett säkert arbete

Att arbeta med rivning är ett arbete som kan leda till allvarliga skador om det inte utförs ordentligt, både personskador och skador på byggnader. Detta är varför vår personal har den senaste utbildningen och utrustningen för att kunna utföra ett säkert arbete. Vi tar hand om allt som har med rivning att göra från planeringen, till utförandet och efterarbetet.

Om du har några förfrågningar är det bara att kontakta oss för mer information.