Detta är Rivsan AB

Vi på Rivsan AB är ett rivnings- och saneringsföretag av modell mindre. Oss kan du därför vända dig till för att få hjälp med olika typer av rivnings- och saneringsuppdrag. Vi erbjuder allt från lättrivningar och demonteringar till asbestsanering, PCB sanering, mögelsanering och miljöinventering. Oavsett vilken av dessa saker du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att vända dig till oss. Vi kommer då se till att du får precis den hjälp som du är ute efter. Klicka här för att komma till vår hemsida, där finner du mer information om oss.

Vi tar oss an både stora och små uppdrag

För oss på Rivsan AB är inga uppdrag för små eller för stora. Oavsett storleken på ditt uppdrar är du därför mer än välkommen att höra av dig till oss så ska vi se till att du får precis den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

Vi bryr oss om miljön

Vi på Rivsan AB är också ett mycket miljövänligt företag som alltid gör allt som står i vår makt för att erbjuda en så miljövänlig service som möjligt. Det gör vi bland annat genom att alltid använda miljövänliga produkter samtidigt som vi alltid försöker begränsa våra utsläpp så mycket som möjligt.